VELKOMMEN
TIL ALANYAINVEST

Vi har  din
drømmebolig i Alanya Tyrkia

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia
 

Om Alanya Invest -  formidler av din drømmebolig i Tyrkia Alanya

MENY

Forside

Boliger

Området

Info

Visning

Referanser

Kjøpsinfo

Nyheter

Om oss

Kontakt oss
Alanya Invest Alanya Tyrkia


Været  i  Alanya
Tyrkia


 

LIVE WEB Kamera

Alanya, Tyrkia.
4 forskjellige.

Klikk her


OM
ALANYA INVEST
Bolig i Tyrkia

 

 
Visningsturer, Vi har ikke fellesturer hvor våre kunder må følge et felles opplegg. Vi tror på individuell visning. Ta kontakt for visningstur.

Gebyrfri visning, VVi belaster ikke våre kunder med "visnings gebyr" hvis de ikke kjøper via oss.

Skjøtegaranti, Vi tilbakefører alle innbetalinger hvis skjøte ikke blir levert. Gjelder ferdige boliger.

Norsk kontrakt, Det er viktig at våre kunder vet hva de skriver under på.

14 års erfaring, Din trygghet og sikkerhet!
f

 

       

alanyainvest.com

 

 


Alanya Invest er formidler  av boliger- leiligheter og villaer i hele Alanya området Tyrkia. Vi har  også tomter, og vi kan være behjelpelige med nybygging og restaurering, vi  formidler  hoteller, restauranter og butikker i Alanya Tyrkia

Vi har stor kunnskap om Tyrkia-  jeg selv har vært der mer enn 30 ganger siden 1995. før jeg startet eget  firma i  april 2006. .Pr 2011 bor jeg  her  selv fast  hele året.


Alanyainvest samarbeider  med  Riviera Invest / Alparslan Construction i Alanya. I Tyrkia må man ha en tyrkisk megler for å drive lovlydig, , og her er vi  så  heldige at  vi er  partnere med Ismail Alparslan, som også er  vår megler,hvis firma har  vært  i  bransjen i  40  år. Alanyainvest  tar  seg  av det  skandinaviske markedet. Sammen er  vi et  meget  godt  team, som har  hele Europa som marked. Vi  har  også  tyrkisk advokat  knyttet  opp mot  oss.

Vi kan få tak i boliger fra nesten alle de  store utbyggerne i Alanyaområdet ! Faktisk kan vi få tak i de fleste boliger- ca 95 % av alt som er til salgs- nytt og brukt!!!Dog er  det mange prosent  av de ledige boligene vi  ikke tar i - der  DU kan få  problemmer. Vi  gir nemmelig  skjøtegaranti  til våre kunder, som sikrer  deg  pengene tilbake, dersom du  ikke får skjøtet ditt. Da kan  du kansellere kontrakten. Selvfølgelig får du  en kontrakt  på  norsk fra oss,  slik du  forstår alt  som står der.


 Vi har afterervicesenter i Alanya Tyrkia,  til beste for våre kunder. De  kan hjelpe deg  etter du har kjøpt. Med alle tjenester fra  håndverkere til advokater, transfer fra flyplassen og utleie /vasking av din bolig!. Og naturligvis møbelinnkjøp.

Vi har kunnskapen om områdene rundt  Alanya Tyrkia , og kontakt med de fleste av  utbyggere og dermed et bredt spekter av boliger.  Vi kan skaffe det meste innen både nye prospekter og brukte - enten via utbyggerne eller via vår lokale  megler.  Vi har boliger i de fleste prisklasser. Og vi er lokalkjent i områdene rundt Alanya- noe som gjør det enklere å finne det området som tilsvarer dine forventninger. Vi vil ta deg med rundt slik du selv kan bli kjent med disse- på en enkel og personlig måte.  Naturligvis selger  vi også gode brukte  leiligheter  og  villaer.

Vi formidler boliger først og fremst i Alanyaområdet, som strekker  seg fra Demirtas i øst  til Avsallar i vest. Vi har  også  fått noen boliger  i Belek for deg som spiller golf, men nå  som flyplassen i  Gazipaza åpner for nesten alle de europeiske landene  i 2012- også  norge- så vil det  snart  komme golfbaner  i  dette området  også.  I områdene utenfor Alanyaområdet ( definert  over ) vil vi  i noen tilfeller benytte oss av lokale selskaper

 Vi vil gjerne ta  deg med på et trygt boligkjøp av den boligen som passer best for deg!  Kjøp aldri av en megler som ikke kan framvise meglerbeveis og bevis på at de  er regisrert i handelskammeret og betaler  skatt. Under her har du våre papirer - dog ikke skattebevis- da vi ikke kan legge  det ut på nettet. Men det kan du gjerne  se  når du kommer ned. Alanyainvest gir deg trygghet og et godt kjøp.

Prisene på våre boliger er det samme som utbygger kan tilby- det vil si at det ikke koster noe mer å ha tryggheten med en norsk hjelper i både Norge og Tyrkia! Vi fungerer som et mellomledd mellom deg og utbygger. Dersom du  kjøper  brukt  fra oss- eller andre spesialpriser- gir vi  deg nettopriser - og legger  på 3 % meglerprovisjon. Vi hjelper deg også med å åpne bankkonto, og få tak i de papirene som behøves i Tyrkia. Dersom noen papirer ønskes oversatt, kan vi også formidle hjelp til dette. Vi har også vår egen advokat i Alanya, dersom dette skulle behøves! Og  norsk/ svensk  tolk.

Vi vil stå på og gjøre alt vi kan for at du skal bli en lykkelig eier av en ny bolig i Tyrkia!

Vi gir oss virkelig ikke før du finner drømmeboligen din!

På en trygg og enkel måte...

Med vennlig hilsen

Elisabeth Bruheim
Alanya Invest

Velkommen til en trygg handel av bolig i  Tyrkia!

 

 

LITT OM VÅR SAMARBEIDSPARTNER ALPARSLAN CONSTRUCTION / RIVIERA INVEST - vår megler i Alanya

EIENDOMSMEGLERBEVIS Tyrkia - andre papirer - se nederst  på siden

 

 

OM ALANYA INVEST Tyrkia Alanya

 

Elisabeth Bruheim Alanya Invest
Elisabeth Bruheim

Alanyainvest

Elisabeth Bruheim. Jeg har jobbet i reiselivsbransjen med ferie og fritidsreiser, samt gruppereiser, i 17 år siden 1983. I 2000 gikk jeg over til å arbeide for Syden Hus AS, en av mine faste kunder fra reisebyrået. Der jobbet jeg med boliger i Spania i nesten 5 år. Jeg har også vært innom Remax, og tatt  Remax meglerskolen . Jeg har  jobbet  for  flere firmaer som formidler  boliger  i  Tyrkia, før jeg startet mitt eget  firma  i  april 2006.
Siden første gang jeg var i Tyrkia i 1995, har jeg vært der nesten 30 ganger, før jeg  nå  har  slått meg ned her  fast hele året. Jeg  er godt kjent i områdene hvor vi selger boliger.. Jeg liker  å hjelpe nordmenn med kjøp av boliger i Alanyaområdet- og vise dem for et fantastisk sted dette er - og har mange gode forbindelser på stedet. Derfor driver jeg Alanyainvest- et firma som ønsker  å  gi personlig service uten at  du skal føle kjøpepress. Vi er  der  for å  hjelpe deg ! Vi vil alltid være der for deg.

Jeg bor  hele året  i  Alanya

info@alanyainvest.com

Telefon  (009) 0535 792 8650

Åge Stubben

Alanyainvest

Åge Stubben er vår  alt muligmann. Han har  vært  i Alanya siden  2005, og er  godt kjent i Alanyaområdet. Siden 2011 har  han bodd fast i Alanya  !!
Åge er  vår alt mulig mann, som hjelper  til der  det  trengs. Ofte  vil du  møte  han på  visning eller få svar  fra  han på  email. Han er  meget  dyktig på data.
Hans  mål er  å  hjelpe deg  å gjøre et  trygt  og  sikkert  boligkjøp  i Alanya Tyrkia.

aage@alanyainvest.com

Telefon ( 090) 0531 713 2420

Riviera Invest bolig Alanya Tyrkia villa Alanya leilighet Tyrkia hus

 I Tyrkia er vi samarbedispartnere med byggefirmaet  Alparslan og meglerfirmaet Riviera Invest. Firmaet har eksistert siden  1971. Alparslan har  hatt  en finger med i  mange tusen bygg i Alanayområdet .Alanyainvest vil også nyte godt av alle deres samarbeidspartnere-  innen kontakter, bank, forsikring, serviceytelser, advokater m.m. Vi deler også kontor med Alparslan/ Riviera Invest 


ISMAIL ALPARSLAN

Ismail er vår eiendomsmegler og eier  av Riviera Invest.Han er  vår gode partner  i  Alanya Tyrkia
Han er  også  50 %  eier  av vårt  felles firma Riviera partners. Ismail driver også ALPARSLAN  Construction.


Email: info@rivierainvest.com

Mobile: +90 532 324 88 85

Soley er  kontorsjef og  jobber med salg på det  europeiske markedet. Hun snakker  meget  godt  engelsk, tysk og  tyrkisk. Hun er også megler !
 
AFTERSERVICE

 

MEHMET   Sahin Telephone:  0530 077 1807

Mail:         mehmet@rivierainvest.com

 

 

Møbelsnekkerne våre i  Alanya:


Rasit Özcelik ( th) og Ramazan Karaca (tv)

Her fra et  av deres nylagde kjøkken :


Ta kontakt med oss , og vi  formidler  kontakt  videre ! :-)

Kommunal tillatelse til å drive forretning - her eiendomsmeglig og  utbyggervirksomhet
Skatteattest

 

 

 

 

For boliger i Tyrkia Alanya - kontakt

Alanya Invest bolig i  Alanya Tyrkia Bankgaranti leilighet Alanya villa Tyrkia

www.alanyainvest.com

Elisabeth Bruheim
00 90 535 792 8650

Tlf  0047 33774419

info@alanyainvest.com

 

Rivierainvest Alanya Tyrkia partner Alanyainvest

RIVIERA INVEST samarbeidspartner og eiendomsmegler Alanya Tyrkia.

Via Alparslan tar  vi oppdrag på
boligbygging og renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

leilighet  Alanya Tyrkia
boliger  Alanya Tyrkia
Kart  Alanya Tyrkia
Informasjon Alanya Tyrkia
Tannlege Alanya Tyrkia
Om Alanyainvest Alanya Tyrkia
kontakt  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Tyrkia
Direkte fly Tyrkia Alanya fra Norge
Referanser bolig Tyrkia Alanya
Alanya området Tyrkia informasjon
Kjøp av bolig Alanya Tyrkia
Nyheter Alanya Tyrkia
Billige leiligheter Alanya Tyrkia
Bankgaranti bolig Tyrkia
Skjøtegaranti bolig Alanya Tyrkia
villa Alanya Tyrkia

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Inv est bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0535 792 8650
Norsk 33774419(legg igjen beskjed )

EMAIL: info@alanyainvest.com